A Földalatti

Ha műfaji kötöttségek nélkül érdeklődsz az élő zene iránt, akkor Neked is ott a helyed "A Földalatti" koncertsorozatán, ahol az igazi élőzenés klubhangulatot hozzuk vissza Magyarország egyetlen elit börtönében, az Alcatraz Music Club-ban.

Friss topikok

Linkblog

A 4. BULI képekben

2011.11.23. 11:49 VTS

A Bonus Track Band lemezbemutató koncertjén olyan bulit adtak a srácok, hogy szem és torok nem maradt szárazon! :) Külön köszönet Chris Mattheisennek, Pásztor Annának és Jamie Winchesternek, hogy zenéjükkel emelték az est fényét! Köszönjük a The Mayer's csapatának is a kiváló muzsikát!

A buliról készült képeket itt megtekintheted:

www.facebook.com/afoldalatti

Szólj hozzá!

Bonus Track lemezbemutató koncert

2011.11.11. 11:36 VTS

 

A Földalatti következő buliján a budapesti kocsmák és music club-ok jól ismert zenekara, a forró hangulatú rock&roll koncertjeiről ismert BONUS TRACK lesz hallható, akik ezen az estén bemutatják új stúdióalbumukat!

Szólj hozzá!

Bemutatkozik a Bonus Track

2011.10.28. 12:35 VTS

Gyúrd össze Hendrixet, Red Hot Chili Pepperst a Beatles-szel, és adj hozzá egy csipetnyi AC/DC-t - ha ez megvan, már csak el kell jönnöd a Bonus Track koncertjére, hogy megérzed, ennél sokkal több, amit a srácok a színpadon tolnak!

Szólj hozzá!

Grunge & Vintage Rock Night az Alcatrazban

2011.10.03. 12:23 VTS

A Földalatti 3. buliján a vintage rock hangulatát hozza el Nektek, modern hangszerelésben! Az estét a hazai grunge-rock egyik legmeghatározóbb zenekara, a Memories' Garden nyitja, őket pedig a „vintage” rock hangzás itthoni nagykövete, a No Man's Land követi!

 

Szólj hozzá!

NEMEK HARCA az Alcatrazban

2011.09.07. 13:01 VTS

A Földalatti elindult, és most már meg sem állunk, ezért egy zajos bulival intünk búcsút a nyárnak, azaz induljon a NEMEK ÉS GITÁROK HARCA!

Szólj hozzá!

Metálos vattacukor pop, avagy Cherry Bomb

2011.09.05. 14:52 VTS

Szeptember 22-én, 21.30-tól az Alcatraz Music Club színpadán szerepel a sikkes Rock&Roll banda, a Cherry Bomb!

Szólj hozzá!

Megvolt az 1. buli!

2011.08.26. 14:06 VTS

Augusztus 25-én elindult az új Földalatti vonal! Köszönjük mindenkinek, aki úgy gondolta, hogy a szabadtéri kánikulát forró hangulatú koncertre cseréli! A GRB és az Ozone Mama kiváló koncertet adtak az Alcatraz Music Club-ban. Nektek szól!

 

 

Szólj hozzá!

A rock&roll magyarul = Ozone Mama

2011.08.14. 22:34 VTS

Mi szeretjük a rock&roll-t! Ezért szeretnénk, ha megismernétek az Ozone Mama zenekart!

 

 

 

Mikor a nehéz blues nyalogatja a csúnya rock'n roll hangulatát, a budapesti születésű OZONE MAMA a pszichedelikus groove határait súrolja. Énekes Székely Marci, gitáros Gábor Andris, Dobos Gergő a basszusgitáros és a dobos Tiszai Vivien megragadta a 70'es évek rock lényegét és egy csipetnyit összekeverte a a 90-es kultikus alternatív zenekarok hangulatával.

"Lelkes ének-támadások, piszkos gitár szupernóva-robbanás, bátor basszustémák valamint tehervonathoz hasonló rutinos dobolás" - így lehetne összefoglalni e budapesti rock 'n roll szörnyeteg zenéjét. "Hangosan és büszkén nyomjuk" - mondják ők.

A zenekar nagyrészt maga finanszírozta debütáló albumának rögzítését, mely háromévnyi nehéz időszak után végre megjelent! Mára a felállás stabil, akárcsak egy boldog család, a többszörös tagcserék és évekig tartó más nehézségek után. A zenekar olyan európai bandákkal osztotta meg a színpadot, mint a kubai Crimewave (UK), vagy Lord Bishop (USA-DE) valamint a legmelegebb és leghíresebb magyar underground zenekarokkal léptek fel. Mostantól kezdve, semmi sem állíthatja meg a zenei hurrikánt, melyet a hatalmas Mama hozni készül!

Ettől a zenétől garantáltan rázni fogod a csípőd, vagy ha más nem, akkor ahhoz biztos kitűnő lesz, hogy kicsit kilépj a szürke hétköznapok nyomasztó hangulatából!

Ízelítő az Ozone Mama zenéjéből itt!

Szólj hozzá!

GRB, avagy budapesti powerpop

2011.08.13. 20:55 VTS

Még több koncert során összeért a zenekar, egyre markánsabb a hamisítatlan GRB hangzás. A zenekar slágergyanús felvétele a Kyra 2009. szeptemberében készült el. A felvételt és az utómunkálatokat Nánási Sanyinak és nem utolsósorban Lukács Gábornak köszönhetjük.

2010. júniusában készült el a zenekar új felvétele a "Kék" címre hallgató kislemez. A lemezről három dal is felkerült a Mahasz Single Track Top 10-es listájára.

2011 júniusában jelent meg a Rózsaszín c. új kislemez, amelyről a Nyár-dal és a Rózsaszín listára került. Az új kislemezen már hallható Bóta Gábor szaxofonjátéka, aki új ízeket hozott a GRB hangzásba.

A zenekar első alkalommal szerepelt tévében is, az M1 sztársáv című műsorában.

A sok koncertről és a világhírnévről továbbra sem mondunk le! 

A GRB tagjai:

Déri Gitta - ének

Markó János - dob

John Tibor - basszusgitár

Selmeczi Péter - gitár

Bóta Gábor - szaxofon

 

 

Szólj hozzá!

A Földalatti

2011.08.11. 21:35 VTS

Zenét szereted? Ha műfaji kötöttségek nélkül érdeklődsz az élő zene iránt, akkor Neked is ott a helyed "A Földalatti" koncertsorozatán, ahol az igazi élőzenés klubhangulatot hozzuk vissza olyan zenekarok közreműködésével, akik a maguk területén újat és maradandót nyújtanak közönségüknek. Koncertjeinken az igényes zenék rabjai egyedi hangzásvilágú zenekarokkal ismerkedhetnek meg Magyarország egyetlen elit börtönében, az Alcatraz Music Club-ban.


Ha még nem lájkoltad, most megteheted! Hivatalos facebookos oldalunk:
http://www.facebook.com/afoldalatti

 

E-mail: afoldalatti@gmail.com

Szólj hozzá!