A Földalatti

Ha műfaji kötöttségek nélkül érdeklődsz az élő zene iránt, akkor Neked is ott a helyed "A Földalatti" koncertsorozatán, ahol az igazi élőzenés klubhangulatot hozzuk vissza Magyarország egyetlen elit börtönében, az Alcatraz Music Club-ban.

Friss topikok

Linkblog

Grunge & Vintage Rock Night az Alcatrazban

2011.10.03. 12:23 VTS

A Földalatti 3. buliján a vintage rock hangulatát hozza el Nektek, modern hangszerelésben! Az estét a hazai grunge-rock egyik legmeghatározóbb zenekara, a Memories' Garden nyitja, őket pedig a „vintage” rock hangzás itthoni nagykövete, a No Man's Land követi!

 

A Memories' Garden-t Kocsondi Csaba gitáros - dalszerző hívta életre még 1993-ban, mely a '90-es évek közepére az egyik legismertebb/elismertebb budapesti grunge-rock zenekarrá nőtte ki magát. Az évek során megélt számos tagcsere, jó és rossz élmény után 2005-re alakult ki a zenekar mai felállása és hangzása, mely megtartotta ugyan grunge-gyökereit, de zenéjükbe blues, progresszív rock és néhol jazz-es elemeket ültetve próbálja meghódítani az igényes rockzene rajongóit.

A Hajba testvérek mindig is együtt zenéltek, lehet, hogy a levegőt is egyszerre veszik, valójában senki mással nem tudnak úgy játszani, mint egymással. Már 2003-ban is ugyanaz járt a fejünkben, így összeállt a No Man's Land néven működő formáció. A No Man’s Land zenei irányvonala sosem volt kötött, ennek ellenére a sokak által utazós rock-ként behatárolt zenében találtak magunkra a srácok, a tiszta „vintage” rock hangzás, a dallamosság és az egyszerűség érvényesültek a dalszerzés és játék során. Zenei koncepciójuk az, hogy amennyire csak lehet, ugyanazt a hangzást adják vissza élőben, ami lemezükön is hallható. A Mymusic és az FMH által szervezett tehetségkutatón, két különdíjat és egy fődíjat hoztak el a fiúk!

Természetesen bulijaink nem lehetnének teljesek az állandó italakciók nélkül: Földalatti kombó = sör + pálinka vagy Tequila Sunrise 790 Ft-ért egész éjjel!

Ha még nem lájkoltad, most megteheted. Hivatalos facebookos oldalunk:
www.facebook.com/afoldalatti

Kapunyitás: 21.00

Első koncert: 21.30

Belépő: 1000 Ft

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://afoldalatti.blog.hu/api/trackback/id/tr903335990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása