A Földalatti

Ha műfaji kötöttségek nélkül érdeklődsz az élő zene iránt, akkor Neked is ott a helyed "A Földalatti" koncertsorozatán, ahol az igazi élőzenés klubhangulatot hozzuk vissza Magyarország egyetlen elit börtönében, az Alcatraz Music Club-ban.

Friss topikok

Linkblog

A rock&roll magyarul = Ozone Mama

2011.08.14. 22:34 VTS

Mi szeretjük a rock&roll-t! Ezért szeretnénk, ha megismernétek az Ozone Mama zenekart!

 

 

 

Mikor a nehéz blues nyalogatja a csúnya rock'n roll hangulatát, a budapesti születésű OZONE MAMA a pszichedelikus groove határait súrolja. Énekes Székely Marci, gitáros Gábor Andris, Dobos Gergő a basszusgitáros és a dobos Tiszai Vivien megragadta a 70'es évek rock lényegét és egy csipetnyit összekeverte a a 90-es kultikus alternatív zenekarok hangulatával.

"Lelkes ének-támadások, piszkos gitár szupernóva-robbanás, bátor basszustémák valamint tehervonathoz hasonló rutinos dobolás" - így lehetne összefoglalni e budapesti rock 'n roll szörnyeteg zenéjét. "Hangosan és büszkén nyomjuk" - mondják ők.

A zenekar nagyrészt maga finanszírozta debütáló albumának rögzítését, mely háromévnyi nehéz időszak után végre megjelent! Mára a felállás stabil, akárcsak egy boldog család, a többszörös tagcserék és évekig tartó más nehézségek után. A zenekar olyan európai bandákkal osztotta meg a színpadot, mint a kubai Crimewave (UK), vagy Lord Bishop (USA-DE) valamint a legmelegebb és leghíresebb magyar underground zenekarokkal léptek fel. Mostantól kezdve, semmi sem állíthatja meg a zenei hurrikánt, melyet a hatalmas Mama hozni készül!

Ettől a zenétől garantáltan rázni fogod a csípőd, vagy ha más nem, akkor ahhoz biztos kitűnő lesz, hogy kicsit kilépj a szürke hétköznapok nyomasztó hangulatából!

Ízelítő az Ozone Mama zenéjéből itt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://afoldalatti.blog.hu/api/trackback/id/tr512974224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása