A Földalatti

Ha műfaji kötöttségek nélkül érdeklődsz az élő zene iránt, akkor Neked is ott a helyed "A Földalatti" koncertsorozatán, ahol az igazi élőzenés klubhangulatot hozzuk vissza Magyarország egyetlen elit börtönében, az Alcatraz Music Club-ban.

Friss topikok

Linkblog

NEMEK HARCA az Alcatrazban

2011.09.07. 13:01 VTS

A Földalatti elindult, és most már meg sem állunk, ezért egy zajos bulival intünk búcsút a nyárnak, azaz induljon a NEMEK ÉS GITÁROK HARCA!

Az estét egy igazi, belevaló NŐI banda, a Cherry Bomb nyitja. Önmagában exkluzív bulit ígér, ha négy lány játszik a színpadon, de a Cherry Bomb jóval több egy átlagos csajzenekarnál. Pink, Katy Perry, Christina Aguilera slágereket hallgatnál élőben vagy inkább visszautaznál a rocktörténet fénykorába? Esetleg érdekel, hogy milyen az, amikor csajok nyomnak Mötley Crüe-t? Elhiszed, hogy lehet igazán szexi a rockzene? A zenekar neve mára összeforrt a sikkes rock n' roll parti fogalmával. Kíváncsi vagy, hogy ez mit takar? A lányok most különleges utazásra hívnak a rock n' roll világába!

A belevaló hölgyeket igazi férfiak követik a színpadon: a The Mayer's tolmácsolásában kiváló John Mayer dalokat hallhattok, a szexi soulba öntött pop-rockot pedig észveszejtő gitárpárbajjal színesítik a srácok. Ehhez vendégül hívják Nagy Ádámot, aki több mint 13 éve írja és játssza a slágereket a Roy és Ádám trió tagjaként, valamint ifj. Tornóczky Ferencet, akit a Deák Bill Blues Band, a Coda, a Németh Gábor Projekt, a Forever Sting Band és a P. Mobil tagjaként ismerhettek, valamint az Argo film zenéjének elkészítésében is részt vett!

Természetesen bulijaink nem lehetnének teljesek az állandó italakciók nélkül: Földalatti kombó = sör + pálinka vagy Tequila Sunrise 790 Ft-ért egész éjjel!

Ha még nem lájkoltad, most megteheted. Hivatalos facebookos oldalunk:
www.facebook.com/afoldalatti

Helyszín:
Alcatraz Music Club, 1075 Budapest, VII. Nyár u. 1.

Kapunyitás: 20.00

Első koncert: 21.30

Belépő avagy zenekari hozzájárulás: 1000 Ft

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://afoldalatti.blog.hu/api/trackback/id/tr753208751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása