A Földalatti

Ha műfaji kötöttségek nélkül érdeklődsz az élő zene iránt, akkor Neked is ott a helyed "A Földalatti" koncertsorozatán, ahol az igazi élőzenés klubhangulatot hozzuk vissza Magyarország egyetlen elit börtönében, az Alcatraz Music Club-ban.

Friss topikok

Linkblog

GRB, avagy budapesti powerpop

2011.08.13. 20:55 VTS

Még több koncert során összeért a zenekar, egyre markánsabb a hamisítatlan GRB hangzás. A zenekar slágergyanús felvétele a Kyra 2009. szeptemberében készült el. A felvételt és az utómunkálatokat Nánási Sanyinak és nem utolsósorban Lukács Gábornak köszönhetjük.

2010. júniusában készült el a zenekar új felvétele a "Kék" címre hallgató kislemez. A lemezről három dal is felkerült a Mahasz Single Track Top 10-es listájára.

2011 júniusában jelent meg a Rózsaszín c. új kislemez, amelyről a Nyár-dal és a Rózsaszín listára került. Az új kislemezen már hallható Bóta Gábor szaxofonjátéka, aki új ízeket hozott a GRB hangzásba.

A zenekar első alkalommal szerepelt tévében is, az M1 sztársáv című műsorában.

A sok koncertről és a világhírnévről továbbra sem mondunk le! 

A GRB tagjai:

Déri Gitta - ének

Markó János - dob

John Tibor - basszusgitár

Selmeczi Péter - gitár

Bóta Gábor - szaxofon

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://afoldalatti.blog.hu/api/trackback/id/tr893156397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása