A Földalatti

Ha műfaji kötöttségek nélkül érdeklődsz az élő zene iránt, akkor Neked is ott a helyed "A Földalatti" koncertsorozatán, ahol az igazi élőzenés klubhangulatot hozzuk vissza Magyarország egyetlen elit börtönében, az Alcatraz Music Club-ban.

Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozik a Bonus Track

2011.10.28. 12:35 VTS

Gyúrd össze Hendrixet, Red Hot Chili Pepperst a Beatles-szel, és adj hozzá egy csipetnyi AC/DC-t - ha ez megvan, már csak el kell jönnöd a Bonus Track koncertjére, hogy megérzed, ennél sokkal több, amit a srácok a színpadon tolnak!

A budapesti rock zenekar rockfeldolgozásokkal és saját dalokkal egyaránt készül a november 17-i koncertre az Alcatraz Music Club-ban megrendezett Földalatti koncertre. A zenekar különlegessége hatesztendő léggitáros, aki a frontember munkáját nagyban segíti a hangulat megteremtésében, avagy sohasem lehet elég korán kezdeni... A banda az este során vendégül látja Chris Mattheisen-t, és a rajongók találkozhatnak Jamie Winchesterrel is, akit nem kell bemutatni az élőzene kedvelőinek.

Ezek alapján pedig már csak a sörnek kell hidegnek lennie, amit a klub 100%-ig biztosít minden zenerajongónak az este folyamán!

Bonus Track:

Suga János ének
Hudák Imre gitár
Giret Gábor gitár
Fényes Gábor b.gitár
Cserkúti György dob

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://afoldalatti.blog.hu/api/trackback/id/tr413336017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása